Reducér omkostningerne

Én krone sparet har samme effekt som 10 kroners omsætning. Få mere ud af de penge og ressourcer du anvender på driften – du kan veksle det til både lønsomhed og yderligere vækst.

Lave omkostninger

Vi gennemgår dine kontrakter og sikrer, at du køber det rigtige – hos den rigtige. 

Effektiv drift

Vi laver simple rutiner og arbejdsgange, så du får reduceret spild, fejl og bøvl. 

Økonomistyring

Vi giver dig værktøjer, så du kan styre omkostninger og indtjening før de rammer regnskabet. 

Få en bedre bundlinje 

Det er let at komme til at undervurdere styringen af omkostninger. Det får ofte mindre fokus end salg, og det kan være svært at få en hurtig effekt. Men det er altafgørende for bundlinjen i din virksomhed.    

Vi har stor erfaring med at styre og reducere både interne og eksterne omkostninger. Det kan give dig lavere omkostninger, en mere effektiv drift og gøre dig i stand til at blive en bedre samarbejdspartner.  

Vi har gjort det mange gange før, så vi ved, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre. 

”Vi fik på få uger lavet en analyse med en række forbedringsmuligheder. Det hele blev opsamlet i en plan med fastlagte opgaver. Igennem hele processen tog LinkToValue styringen. Alle medarbejdere blev inddraget og deltog aktivt. Vi står i dag med en bedre styring af vores leverancer, hvilket har betydet, at vi er blevet mere effektive i produktionen.”

Spar op til 10% på dine omkostninger

En stor del af de omkostninger og den værdi, der skabes i virksomheder, kommer fra leverandører og rummer således et besparelsespotentiale.  

Vi kan hjælpe dig med at gennemgå omkostninger og kontrakter, så du får mere for de penge du sender ud af virksomheden. Vi afdækker bl.a. muligheder for at samle, reducere og undgå omkostninger, så du bliver mindre sårbar og afhængig af leverancer. Ofte kan omkostningerne reduceres med op til 10 %.

Kontakt os for at få en vurdering af hvordan du kan få reduceret dine omkostninger.

Undgå at tid ’tabes på gulvet’  

Usammenhængende arbejdsgange og rutiner er hver dag årsag til dobbeltarbejde, forsinkelser og fejl.

Det efterlader typisk et potentiale på 10-20 %, der går tabt.  

Vi hjælper dig bl.a. med at styrke planlægning og standardisering, som udjævner “bølgeskvulp” mellem salg og leverance. Det vil forbedre din produktivitet, kvalitet og leveringstider.

Hør mere om mulighederne
for din virksomhed